Black Friday 2019

Black Friday bij Bigmensfashion

                                                                                                                                                                                   Gebruik de cortingscode :Black19 
                                                                                                                                                                                  25% korting op de gehele collectie
.
                                                                                                                                                                                         m.u.v cadeaubonnen!

Wat is Black Friday
Grote maten herenkleding

Bijna iedereen heeft wel eens van Black Friday gehoord, maar wat is het nou precies? In de Nederlandse mond word het ook wel ''zwarte vrijdag'' genoemd. Black Friday is een traditie die  overgewaaid  is vanuit Amerika, voorheen werd de3ze dag  ook wel Thanksgiving genoemd. De Staat van Amerika geeft de mensen hier zelfs een vaste vakantie dag voor. Deze dag word vooral gebruikt om  kerst inkopen te doen waarmee de consumenten kunnen profiteren van interessante deals die Black Friday te bieden heeft. De tweede gedachte van black friday is dat  de winkeliers de mogelijkheid hebben om de verkoopcijfers nog even iets op te schroeven. De  kortingen kunnen variëren tussen de 20% en 50% korting, dit is voor de dure december maand dan wel heel erg lekker meegenomen. 

De complete gekte rondom Black Friday

Je hebt vast de beelden wel eens op het journaal gezien, het is echt een complete gekte bij de deuren van de warenhuizen. Mensen die elkaar omver lopen en soms letterlijk met elkaar op de vuist gaan om als eerste de gewenste artikelen veilig te stellen. Dit heeft in Amerika voor bizarre situaties geleid. Veel mensen hebben er dan ook alles voor over om op deze dag los te gaan. En wees eerlijk... het is toch lachwekkend  en enorm vermakend om naar de beelden van die  gekte rondom black Friday te kijken.

Black Friday in Nederland

In 2015 kwam ook Black Friday richting Nederland gewaaid, de grote winkelketens begonnen met campagnes, het werd een succes! Al snel pakten veel  Nederlandse winkelliers de Black Friday actie ook op. Deze dag is inmiddels ook  niet meer weg te denken uit ons land.  Wij krijgen niet zoals de  zoals de Amerikanen een vakantiedag, maar wij kunnen nu als Nederlanders wel  volop profiteren van de deals die Black Friday te bieden heeft. Geweldig toch dat de wind vanuit Amerika deze kant heeft opgestaan. 

25% korting tijdens Black Friday

Wij van BIGMENSFASHION gaan een heel weekend lang knallen met deze Black Friday actie! Gebruik de kortings code Black19 en profiteer van maar liefst 25% korting op jouw aankoop! Gebruik de code voor jou grote maten heren kleding. Ben je nog op zoek naar een kersttrui in grote maat of liever een stoere grote maten jeans ? Bij Bigmensfashion shop je de gewenste items met Black Friday wel heel voordelig. Wil je jezelf eens flink verwennen? Dan is dit de kans om jouw complete outfit te scoren in onze webshop.

 Iedereen heel veel succes en veel shop plezier gewenst tijdens Black Friday!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 - 2021 BIG MENS FASHION.NL | Herenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel