Heerlijke avondje is gekomen

Waarom vieren wij 5 december

Nog even dan is het  heerlijk avondje weer gekomen. Als wij kijken naar alle Nederlandse traditie's dan  is  5 december toch èèn van de mooiste die wij vieren in ons Vaderland! Wel geeft deze mooie traditie ook discussies...Maar waarom? Vragen wij ons dan af.
''Sint Nicolaas'' en zijn pieten waren toch goede mensen? Als je maar een beetje de geschiedenis  hiervan kent. Sint Nicolaas leefde met een groot hart en was een geliefd mens. Prachtige gedachten toch?... Wij nemen  jullie even mee terug in de tijd waarom wij 5 december, het Sinterklaas feest vieren.Bigmensfashion Sint Tips

Wie is Sint Nicolaas

Ongeveer tweeduizend jaar geleden leefde "Sint Nicolaas. Hij was een mens met een hart van goud. Gelukkig zijn  er vele verhalen en liedjes van hem bewaard gebleven. Hij was een goed mens die veel voor anderen heeft betekend. Door deze mooie verhalen is "Sint Nicolaas" altijd blijven voort leven.
Een van zijn mooie eigenschappen was dat hij het beste in elke kind zag, hoe moeilijk het kind ook was. Zelfs al had het kind een brutale mond of stak hij zijn tong uit naar anderen uit, hij zag het licht in elk kind. Voor de mensen en kinderen die het erg zwaar en moeilijk hadden stond hij met nuttige en kleine cadeautjes klaar. Sint Nicolaas was een voorbeeld voor veel ouderen en kinderen en nam voor al deze mensen cadeautjes mee. 
Ook  had Sint Nicolaas niet het eeuwige leven. Mensen besloten om zijn mooie  en wijze lessen door te vertellen. De mooie herinneringen aan de grote vriend van iedereen leven nog steeds. Waardoor velen deze traditie met familie en/of vrienden vieren. Met deze gedacht is Sinterklaas nog veel leuker geworden toch?  Op een dag komt iedereen erachter dat de grote kindervriend niet meer bestaat. Dan is het toch een troostende gedachte voor kinderen dat hun ouders het hart van Sinterklaas willen hebben, door zich te verkleden en cadeautjes te kopen en hiermee de kinderen blij te maken. Dit alles zorgt voor een feestelijke stemming in heel Nederland,  vele mensen zetten deze traditie nog steeds voort en kopen in de naam van Sinterklaas een cadeautje voor kinderen, familie en/of vrienden.
Zeg nou zelf  5 december is een hele mooie traditie!

Bigmensfashion wenst jullie dan ook een hele fijne pakjes avond!

P.S. Heb jij de Sint Tips al gezien op de site? Deze staat vol met mogelijkheden voor een geslaagde pakjes avond voor elke grote maten heren fan, zoals bijvoorbeeld cadeaubonnen, riemen, maar ook basis grote maten heren t-shirts. Neem gerust eens een kijkje!

© 2011 - 2021 BIG MENS FASHION.NL | Herenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel