Winkelier van het jaar

Jaaahhh!!! We zijn genomineerd voor 'Winkelier van het jaar' in de categorie 'Mode'!!

Zo leuk en zeker een kers op de taart te noemen! Bigmensfashion is enigszins uniek
te noemen in de modebranche. Je kunt hier namelijk niet Winkelier van het jaar | Bigmensfashion genomineerdzomaar terecht voor een reguliere dames of heren outfit. Bigmensfashion is gespecialiseerd in grote maten herenkleding en elke dag proberen wij dan ook om de mannen met de net iets lastigere maat te voorzien van een leuke nieuwe outfit. 

Ben jij opzoek naar een leuke zomerse outfit die je eenvoudig online kunt aanschaffen en je in de kledingshop jouw nieuwe outfit gemakkelijk kunt samenstellen zonder hiervoor veel winkels af te hoeven gaan. Dan moet je zeker het verdere assortiment eens bekijken, hier vind je namelijk de leukste grote maten heren t-shirts maar ook trendy grote maten jeans heren met de modernste wassings.

Vanaf 23 mei kan er gestemd worden op de Bigmensfashion webshop, waarbij je ook een waardering kunt geven, hier maak je trouwens ook nog eens kans op de meest fantastische prijzen. Op 04 juli zal door de vakjury de uitslag bekend gemaakt worden, help jij ons de titel in de wacht te slepen?

Verdere info over de stemming vind je natuurlijk binnenkort op onze website www.bigmensfashion.nl en houd ook vooral onze social media kanalen in de gaten! 

Facebook: https://www.facebook.com/Bigmensfashion/

Instagram: https://www.instagram.com/bigmensfashion/

Twitter: https://twitter.com/Bigmensfashion1

© 2011 - 2021 BIG MENS FASHION.NL | Herenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel