Bigmensfashion is verhuisd!   
 

Het zal je vast niet ontgaan gaan, ( of misschien ook wel ) Bigmensfashion is verhuisd!
Voor letterlijk de 3e keer is ons bedrijf uit haar jasje gegroeid. Een pittige klus ook al was het eigenlijk maar 1 straat verder, aan de afstand lag het niet ...wel aan de ruim 5000 artikelen die we moesten verplaatsten. Een team van vrienden en familie werd bij elkaar geroepen om het "klus team" van Bigmensfashion te vormen. Met man en macht is er gewerkt, rekken en stellingen die uit elkaar gehaald werden en soms met pijn en moeite weer op plek  van bestemming in elkaar werden gezet. Met auto's en bussen vol kleding reden wij van Amerikalaan naar Aziëlaan. Trap op trap af...met al die grote maten herenkleding èn dozen vol grote maten schoenen zijn onze beenspieren weer een stuk Bigmensfashion grote maten herenkledingsterker geworden :)  het was een enorme klus om alles weer zijn eigen plekje te geven, maar zo de moeite waard met een geweldig resultaat! 

Per 1 maart 2019 werken wij nu vanuit het prachtige pand aan de Aziëlaan 7 te Vroomshoop. Vanuit hier kunnen wij jouw nog beter van dienst zijn , hebben we meer ruimte, opslag en een prachtige showroom waar je de herenkleding in de grotere maat kan komen bekijken en eventueel kunt passen, ons assortiment is zeer uitgebreid waar je onder andere t-shirts, broeken, truien, vesten maar ook grote maten overhemden vind.

Ben je in de buurt? En ben jij die prachtige grote man waar wij super leuke kleding voor hebben? Aarzel niet en kom eens kijken aan de Aziëlaan 7 te Vroomshoop! Waar je onder het genot van een kopje koffie onze showroom kan komen bekijken!

Dus wij Bigmensfashion ( Karien , Moniek, en Henriëtte) zeggen .. graag tot snel !

Grote maten herenkleding Bigmensfashion

© 2011 - 2021 BIG MENS FASHION.NL | Herenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel