Redpoint jassen

Redpoint jassen

Op zoek naar een jas in grote maat en dan ook nog eens een kwalitatief goede jas met een outdoor uitstraling? Dan moet je eens kennismaken met de jassen van het merk Redpoint.

Modellen Redpoint jassen

De jassen van Redpoint hebben doorgaans in de najaar's collectie veelal de iets langere modellen, waardoor de rug altijd goed beschermt zal zijn tegen de kou. Mocht je een langer model niet wensen dan zijn er ook vaak wel kortere modellen te vinden in het assortiment dit zijn in het najaar veelal de zogenaamde puff jassen, van een gladdere stof en deze zijn in de breedte volledig doorgestikt. 

Redpoint jassen kleuren in het seizoen

De kleuren van de jassen worden door de ontwerpers afgestemd naar de seizoenen van het jaar. Zo vind je in de najaar's collectie vaak de iets donkere kleuren zoals bijvoorbeeld donkerbruin, olijf, donkerblauw maar ook jeans kleuren. In de voorjaar's collecties zijn vaak de wat frissere kleuren gewild denk hierbij aan rood, beige en licht blauw.

Assortiment Redpoint jassen

Door Redpoint word er tweemaal per jaar een jassen collectie uitgebracht, dit wil zeggen de dunnere jassen ook wel tussen jassen genoemd in het voorjaar. De tweede collectie die in het najaar word uitgebracht bestaat uit jassen die goed in de herfst gedragen kunnen worden maar ook echt dikke winterjassen die je goed beschermen tegen de kou.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het assortiment Redpoint jassen. Mocht je geïnteresseerd zijn in ook andere merken zoals bijvoorbeeld D555 of KAM Jeanswear, dan zou je een kijkje kunnen nemen bij grote maten jassen, hier vind je het gehele jassen assortiment van Bigmensfashion. 

© 2011 - 2021 BIG MENS FASHION.NL | Herenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel