Morgen is het weer zover! De Bigmensfashion photoshoot

Sinds vorig jaar zijn wij begonnen met het organiseren van photoshoots, om de nieuwe collecties grote maten heren kledinglijn te showen, hiervoor is gekozen omdat leveranciers meestal uitsluitend productfoto's ter beschikking stellen die niet gebaseerd zijn op de plussize maat.

Vorig jaar is een zoektocht gestart naar xxxxl modellen, hierop zijn ontzettend veel reacties binnen gekomen. Naar aanleiding van deze vele reacties is er een castingdag georganiseerd waaruit een aantal mannelijke modellen zijn geselecteerd.

Het doel van de foto's is het gebruik in het item 'shop the look' hierin willen wij laten zijn hoe grote maten herenkleding gecombineerd kan worden, hierin worden outfits samengesteld in combinatie met grote maten herenschoenen.

De reacties op dit item zijn erg goed te noemen, hierin word een beeld geschept waarbij werkelijk te zien is hoe de herenkleding in grote maat in een bepaald maat uitvalt.

Morgen zal er een 3e editie van de photoshoot plaats vinden, hiervoor werd een preview gemaakt die je hier kunt bekijken. 

 

© 2011 - 2021 BIG MENS FASHION.NL | Herenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel