Combineren met grote maten t-shirts

Inmiddels zijn de nieuwste t-shirts van de voorjaars en zomer collectie binnen gekomen. De t-shirts hebben een heerlijk zomers karakter met frisse kleurstellingen. Opvallend zijn de gewassen stoffen die dit jaar echt de trend zetten. Door het uiterlijk van de gewassen stoffen lijken de t-shirts erg zacht en behagelijk te zijn. Combinaties maken lijkt nog nooit zo gemakkelijk geweest te zijn. De t-shirts zijn er namelijk in zoveel verschillende kleuren en dessins zoals bijvoorbeeld effen of met print, mouwloos, een v-hals of juist een ronde hals, een ideale mogelijkheid om jouw nieuwe outfit compleet te maken en eindeloos te gaan combineren met de grote maten t-shirts die wij voor jou beschikbaar hebben.

Grote maten t-shirts

Maattabel voor t-shirts in grote maten

Voordat jij het nieuwe t-shirt gaat bestellen is het wellicht verstandig om eerst de juiste maat te bepalen. Bij alle t-shirts die Bigmensfashion in het assortiment heeft word er een maattabel weergegeven, per merk kan de maattabel verschillen. Hieronder zie je een voorbeeld van zo'n maattabel.

Maat

1XL

2XL

3XL

4XL

5XL

6XL

Okselmaat

66cm

70cm

74cm

78cm

82cm

86cm

Ruglengte

81cm

82cm

82cm

84cm

84cm

85cm


De maattabel is zo samengesteld, dat je zo eenvoudig mogelijk de juiste maat kunt bepalen. De okselmaat, hiervoor neem je een t-shirt wat jou goed past en meet de afstand van okselnaad naar okselnaad. Ruglengte, nu meet je de afstand vanaf de kraag tot en met de onderzijde van de boord. Op deze wijze kun je eenvoudig jouw maat bepalen.

Voor nu lijk je er helemaal klaar voor te zijn om jouw nieuwe t-shirt te gaan kopen, wij wensen jou dan ook veel shop plezier in de Bigmensfashion webshop!

© 2011 - 2021 BIG MENS FASHION.NL | Herenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel