Warme Truiendag

Je zult wel denken; warme truiendag wat is dit nu weer voor nieuw bedenksel! Maar het bestaat al langer dan je zult denken met een belangrijk doel.

De warme truiendag vind eigenlijk zijn oorsprong in België waar het is begonnen als Dikke Truiendag. De dikke truiendag is in 2006 overgevlogen naar Nederland en werd hier Warme truiendag genoemd door het Klimaatverbond met als doel; zet de verwarming een standje lager, trek een lekkere warme trui aan en draag je steentje bij om energie te besparen.

In 2010 is de doelgroep verbreed naar iedereen, op school, thuis en op het werk iedereen kan deelnemen aan de 'warme truiendag'. Sinds 2012 heeft de duurzaam energieleverancier Greenchoice zich verbonden aan de warme truiendag, vanaf toen nemen al 703.409 mensen deel aan de warme truiendag en zetten de verwarming een standje lager om zo energie te besparen. Een klein detail is wel dat je met een lager standje verwarming al 6% energie per graad bespaart.

Wil jij ook meedoen aan de warme truiendag maar je bent nog op zoek naar een leuke warme trui in grote maat? Kijk dan eens bij grote maten truien, schaf jouw warme trui aan en zet de verwarming een standje lager, waardoor je 6% energie per graad bespaart.

Sorteer op
© 2011 - 2021 BIG MENS FASHION.NL | Herenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel