Vrouwen houden van mannen met buikjes


Vergeet de afgetrainde en gladgeschoren mannentorso: het zogeheten papalijf is de nieuwste trend. Een Amerikaanse studente schreef een ode aan dit doorsnee mannenlichaam en ontketende een ware hype.

Goed nieuws voor mannen, want in plaats van dagelijkse training en extreem gezond eten hoef je voor een papalijf alleen maar af en toe te sporten en regelmatig bier te drinken. Biologiestudente Mackenzie Pearson schreef een ode aan de dadbod, wat niets meer en niets minder is dan het lijf dat de meeste vaders hebben. Inclusief borsthaar, een buikje en manboobs.

Pizza
Pearson hoorde voor het eerst over de dadbod toen een huisgenoot haar vertelde dat ze zo hield van mannen met een dergelijk lichaam. ,,Het is een lichaam dat zegt: ik ga soms naar de sportschool, maar ik drink ook stevig in het weekend en houd ervan om soms acht stukken pizza te eten," schrijft Pearson. Volgens haar zijn er dan ook steeds meer Amerikaanse studenten die een dadbod willen in plaats van een strak, afgetraind lichaam. Vol trots delen die mannen nu foto's van hun hippe lijf.

Wennen
In haar stuk geeft Pearson vijf redenen om voor een papalijf te gaan. Volgens haar is het minder intimiderend, komen vrouwen beter tot hun recht naast een dadbod, is het beter knuffelen en eten en heb je ook een soort garantie voor hoe je vent er over twintig jaar uit zal zien. Pearson: ,,Vrouwen hebben de neiging zich al vroeg een gezamenlijke toekomst met hun vriendjes voor te stellen. Als hij al een papalijf heeft, kunnen we er aan wennen voordat we met hem daten, trouwen en drie kinderen nemen.
bron www.ad.nl
 

 

Sorteer op
© 2011 - 2021 BIG MENS FASHION.NL | Herenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel